Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsony


Karácsonyi világítás


Mikor elérkezik a Karácsony várás ideje már kifejezetten rövidek a nappalok, hamar sötétedik. Ilyenkor még inkább szembetűnő a fény egyszerű szépsége, és otthonunk ünnepi díszítésében is jelentős szerepet kapnak a dekorációs világítások. Kínálatunkban számos kreatív, meghitt ünnepi dekoráció közt válogathat.

Karácsonyi LED világítás előnyei

Ahogy a világítástechnika más területein, úgy a dekorációs fények közt is megjelentek a LED tervezésű termékek. Számos előnyüknek köszönhetően kifejezetten népszerűnek és elterjedtnek számítanak napjainkra és gyakran olyan termékek is LED technológiával készülnek, melyekről első pillantásra talán nem is gondolnánk.

  • A klasszikus, de tűzveszélyes mécsesekkel, gyertyákkal szemben a LED-es fényfüggöny egyik nagy előnye, hogy sokkal biztonságosabbak.
  • Költséghatékonyabbak, ennek köszönhetően nem kerül egy vagyonba ünnepi köntösbe öltöztetnünk az otthont.
  • Hosszú az élettartamuk, így a teljes Adventi hónapban és még az ünnepek között is bírni fogják, és mivel nem kell őket folyton karban tartani, elhelyezésükkor sem kell szempont legyen a könnyű hozzáférhetőség.
  • Mivel nem melegszenek túl, változatosabb modelleket is alkotnak a fejlesztők változatos, gyakran természetes anyagok felhasználásával, ami igazán fantáziadús, színes és széles választékot eredményez.

Karácsonyi fények kültérre

A Karácsonyi láz nem csak a szobán belül sarkall minket arra, hogy meghittebbé varázsoljuk az otthont, az ünnepi hangulat bizony a teraszra, kertre, sőt a karácsonyi világítás házra, annak homlokzatára is kiterjed. Ezek díszítésére népszerű megoldást nyújtanak fényfüzérek. Alkalmazhatunk egyszerű fénykábeleket, de egy LED-es fényfüggöny is gyönyörűen mutat, de mára már klasszikusnak számítanak a jégcsap füzérek is. Csak figyeljünk oda, hogy egységesen, azonos árnyalattal díszítsünk mindenhol! A homlokzat általában messze és magasan van ahhoz, hogy részlet gazdag karácsonyi fénydekorációk ékesítsék, ám a korlátra, lépcsőre, sőt az ablakba már érdemes olyan díszítést helyezni, amiben több részlet rejlik. Különféle világító figurák, LED mécsesek, lámpások, de akár ünnepi mintás füzérek révén is kerülhet karácsonyi világítás ablakba vagy a teraszra. Ugyanígy hangulatosak a párkányra, korlátra elhelyezett, vagy csak a teraszra lógó függesztett fények. Karácsonyi fények webáruház kínálatunkban széles választékban érhetők el. A karácsonyi világítás ötletek megvalósításához jó szórakozást és kellemes ünnepeket kívánunk!