Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
176 Ft (139 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

KN95/FFP2 Szájmaszk 5 rétegű - Családi csomag (100 DB)

Ár:
176 Ft (139 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28
Cikkszám: PR066B-BIG
Gyártó: Globiz

A feltüntetett ár egységár, a termék 20 darab/doboz bontatlan csomagolásban található, 5 doboz/karton csomagban. (100 db/karton)

A KN95 (FFP2 szintű) besorolású légzésvédő maszk, amely a műtősmaszkként ismert maszktól pontosabban illeszkedik az arcra, ezáltal hatékonyabb védelmet nyújt.

 

 

 

Leírás és Paraméterek

A KN95 (FFP2 szintű) besorolású légzésvédő maszk, amely a műtősmaszkként ismert maszktól pontosabban illeszkedik az arcra, ezáltal hatékonyabb védelmet nyújt. A maszk és az arcbőr közötti légáramlatot nagyobb hatásfokkal gátolja meg. A légúti fertőzések által okozott tüneteket összefoglalóan akut légúti megbetegedésként, megfázásként ismerhetjük. Ezen vírusok emberről emberre történő terjedése direkt vagy indirekt kontaktus által is lehetséges. A légúti tüneteket mutató betegek számára javasolt a szájmaszk viselése, hogy kevés fertőzött légúti csepp kerüljön a levegőbe. A kézhigiéné és az arcmaszkok használata fontos szerepet játszhat az influenzavírus terjedésének megakadályozásában. Javasoljuk a maszkok használatát nagyobb közösségekben, bevásárlóközpontokban, intézményekben, minden olyan helyen, ahol sok ember tartózkodik egy légtérben vagy kiemelten fontos a higiénia.

 
  • A 0.3 mikrométeres részecskék csaknem 95%-át megszűri
  • Többször használható
  • Gumis rögzítés
  • Az orrot és a száját egyaránt elfedi
  • Alkalmazkodik az arc formájához
  • Könnyű és kezelhető
  • A maszk le és felvételénél csak a gumis részt fogja meg
  • Gázok, gőzök ellen nem nyújt védelmet!

 

Típus: KN95 (FFP2 / N95)
Mérete: 174 x 95 mm
Rétegek száma: 5 db
Szabvány: EN 149:2001+A1:2009, BFE >= 95%
Tárolási hőmérséklet: -20°C - (+30°C)
Tárolási páratartalom: max. 80%
Színe: Fehér
Pánt anyaga: Gumi
 

Miért a LedGuru?

Garancia és Pénzvisszafizetés

Minőségi garanciális termékeinkre 1-3 év garanciát vállalunk termék típustól függően. A garancia érvényesítése sosem volt egyszerűbb vagy biztonságosabb, hiszen vállalkozásunk 2007 óta szolgálja ki vásárlóit. Minden általunk forgalmazott termékre 15 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

 

Megbízhatóság és Elérhetőség

100%-ban Magyar tulajdonú vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy ne csak online biztosítsuk a legjobb termékeket és árakat, hanem bemutatóteremmel is várjuk kedves érdeklődőinket. Két budapesti üzletünkben lehetőség van a megrendelt termékek átvételére, valamint bankkártyás fizetésre is.

 

Úttörő a LED technológiában

Tudta, hogy a LED termékek úttörője, első importőre LedGuru webshop üzemeltetője a Conlight kft volt? Tudta, hogy saját márkanév alatt forgalmazott Conlight LED-izzóink, LED-szalagjaink és tápegységeink a legmagasabb minőséget képviselik a piacon?

 

Minőségi termékek alacsony áron

Ehhez a magas minőségi elváráshoz, amit LED-es termékeink kapcsán elvárnak vásárlóink, csak olyan külső beszállítókat választunk partnerül, ahol a jó ár-érték arány mellett magas minőségű termékek, gyors kiszolgálás és folyamatos készletállomány is rendelkezésre áll. 

 

Szállítási és fizetési feltételek

Rendelje meg most termékünket és átvételkor bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet üzletünkben vagy az MPL futárnál. Ha nem szeretne átvételkor bajlódni a fizetéssel, vagy nem biztos, hogy személyesen tudja átvenni a terméket, válassza a CIB Bank által biztosított Online bankkártyás fizetési módunkat, vagy az előre utalást. Készleten lévő termékeinket 1-2 napon belül, beszállítótól érkező termékeinket maximum két hét alatt a kívánt helyre szállítjuk. A rendelés állapotáról, a termék pontos útjáról folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk!

Hasonló termékek

254 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
446 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
1.710 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
2.252 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
2.535 Ft
Tartós készlethiány