Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Fürdőszobai lámpa

Beszállítótól szállítás 7-10 nap
8.185 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
17.585 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
13.485 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
22.681 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
19.885 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
92.289 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
92.289 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
21.681 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
15.985 Ft

Fürdőszobai lámpa

Funkciójánál foga a fürdőszobánkat legritkább esetben övezik csak széles ablakok, viszont ennek ellenére ez az a hely, ahol gyakran van szükségünk jó fényviszonyokra. Itt sminkelünk, borotválkozunk, amihez jól jön az irányított fény. Ugyanakkor itt is veszünk relaxáló fürdőt, amihez inkább egy lágy hangulatvilágítás illik. Amikor megtervezzük a fürdőszoba világítást, érdemes a saját életvitelünket, szokásainkat is számításba venni, mivel, hol és mikor töltünk leginkább időt?

Helyi világítás, irányított fény

Piperézkedéshez általában szükségünk van egy erős, helyi világításra. Erre legjobb megoldás egy fürdőszobai lámpa tükör fölé vagy köré helyezve. Ez a fény nem kell, hogy nagy területet bevilágítson, azon belül viszont kiváló fényviszonyokra van szükség. Ilyen esetekben kifejezetten jó szolgálatot tehetnek a LED lámpatestek, amiket kifejezetten LED-es fényforrásokra terveztek, vagy a LED szalag szettek alumínium profilba illesztve. Mivel a párás fürdőszobai helységben fontos az IP védelem, ezért mindig használjunk kültéri LED szalagokat! Amellett, hogy kiválóan alkalmasak egy kisebb terület bevilágítására, a LED izzók energiatakarékos, környezetbarát megoldásuk mellett hosszabb üzemidővel is bírnak. A fürdőszobában általában szükségünk van egy szabad konnektorra is, akár hajat szárítani szeretnénk, akár elektromos fogkefénket tölteni. Mivel beépítésükhöz áramforrás szükséges, néhány fürdőszoba lámpa konnektorral kiegészítve kapható. Így anélkül állhat rendelkezésünkre egy csatlakozó, hogy külön villanyszerelőt hívtunk volna érte. Persze vannak olyan esetek, ahol nem megoldható a beszerelés. Ilyenkor praktikus az elemes fürdőszobai lámpa.

Általános fürdőszobai világítás

A helyi világításon túl biztosan szükség lesz általános fényforrásra is. Ez lehet mennyezeti lámpa, fali lámpa vagy különféle spot megoldások is. Kínálatunkban megtalálható a dizájnos, modern tervezés és a klasszikus, elegáns kivitelezés is. Kedvelt termékcsaládunk az Emos és a Globo fürdőszobai lámpa, letisztult kialakításával, kerek íveivel. Modelleik jól illeszkednek a fürdőszobára gyakran jellemző világos, lágy színekhez. Ugyanakkor sokat keresett a Kanlux fürdőszobai lámpa is, mely hasonlóan lágy formáival, fehér fényeivel számos dizájnmegoldást kínál a fürdőszoba megvilágítására. Mivel ez a szoba több funkciónak kell, eleget tegyen, igen hasznos lehet olyan kényelmi szempontokra is figyelmet fordítani, mint a fényerő szabályozása. Ezáltal egy relaxációs fürdőhöz kellemes félhomályt teremthetünk, míg a reggeli rutinkészülődéshez a téli sötét reggeleken is kellő világítást biztosíthatunk. Szokásainktól és ízlésünktől függően ugyanígy hasznos lehet egy mozgásérzékelős fürdőszobai lámpa. Ha éjszaka nem akarunk a villanykapcsolóval bajlódni, egy szemnek kellemes, lágy fényt adhat a kézmosáshoz egy mozgásérzékelős fényforrás is. Mivel azonban egy olyan helységről beszélünk, ahol mindennapi a pára és a nedvesség, a fürdőszobai lámpáknál kiemelten fontos a biztonság és a szigetelés. Amikor válogatunk, érdemes az IP65 fürdőszobai lámpa megjelölésekre ügyelni. Ez jelzi számunkra, hogy a berendezés védett a szilárd anyagok és szennyeződések, illetve kis nyomású vízsugár ellen is.

Az igazán bátrak csempesorba is integrálhatják a világítást LED szalagok használatával, vagy a helységben a mennyezet alá díszlécbe rejtve. Mindkét megoldás olyan hatást fog kelteni, amitől bárkinek leesik az álla, ha meglátja!