Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Konyhai lámpa

Rendelésre szállítás 3-5 nap
4.160 Ft
Gyártó cikkszám: 55845B
Gyártó: Phenom
Rendelésre szállítás 3-5 nap
6.409 Ft
Gyártó cikkszám: 55845
Gyártó: Phenom
Rendelésre szállítás 3-5 nap
5.606 Ft
Gyártó cikkszám: 55846
Gyártó: Phenom
Rendelésre szállítás 3-5 nap
3.527 Ft
Gyártó cikkszám: 55840A
Gyártó: Phenom
Raktáron, szállítás 1-2 nap
4.943 Ft
Gyártó cikkszám: 55840B
Gyártó: Phenom
Utolsó 1 darab raktáron
6.388 Ft
Gyártó cikkszám: A17
Gyártó: Globo
Tartós készlethiány
3.301 Ft
Gyártó cikkszám: A15
Gyártó: Globo

Konyhai lámpa

Napjainkban számos módon alakíthatjuk ki konyhánkat. Lehet ez klasszikusan csak a konyha, de használhatjuk ugyanazt a helységet étkezőként is, vagy nyitott megoldással amerikai típusú konyhaként. Ehhez a többféle formához és funkcióhoz a fényviszonyoknak is igazodniuk kell. Oldalunkon konyhai világítás ötletek széles választékát találja, akár lógó lámpák vagy LED szalagok falhasználásával képzelte el a megvilágítást.

Konyhai mennyezeti lámpa

Ahogy minden helységben, itt is szükségünk lesz egy alapvilágításra. A konyhai függőlámpa klasszikus megoldás ezekben a helységekben, mely számos dekoratív, vagy éppen praktikus kivitelezéssel, letisztult vagy díszes búrával kapható. Amennyiben a családi asztal is ebben a légtérben kap helyet, érdemes a függőlámpa étkezőbe, azaz az étkezőasztal fölött való elhelyezése. Ha nagyok a terek, természetesen több fényforrással is dolgozhatunk, vagy válaszunk több izzós lámpatestet.

Konyhai LED lámpa

A modern függeszték lámpa önmagában dísze lehet a lakásnak és megadja azt az alapfényt, ami minden helységben elengedhetetlen. Igen kedvelt például a Globo konyhai lámpái, klasszikus és modern tervezésű modelljeit egyaránt igényes kivitelezésnek örvendenek. A konyha azonban a legritkábban igényel hangulatvilágítást, ennél sokkal valószínűbb, hogy az épp adott munkaterület kiemelése a célunk. Mivel mind a mosogatáshoz, mind a szeleteléshez egy kisebb felületet, közelről, de igen alaposan szeretnénk bevilágítani, ilyen esetekben kifejezetten javasolt a LED panelek, lámpatestek alkalmazása, vagy a polc/szekrény alatti világítást! A munkaterületen minden apró részletet fontos jól látni anélkül, hogy hunyorognánk, vagy bántaná a szemünket az erős fény. Célszerű éppen ezért LED szalagok elhelyezése a konyhaszekrény alján alumínium profilban, melyet esetleg kiegészíthetünk egy opálos fedőléccel, hogy ne vakítson a bútor alól érkező fény. A tűzhely fölötti világításnál a zárt lámpaház kap kiemelt szerepet, hiszen itt jellemző a gőzpára, sercegő olaj és kifröccsenő zsír. Ugyancsak érdemes olyan terméket választani, amely bírja a magas hőfokot.

Dekoráció, díszítés

Ízlésünknek megfelelően a konyhánkat egyszerre praktikusan és stílusosan is berendezhetjük. Kínálatunkban számos dizájnban található lógó lámpa. Modernek, színesek, fémből, vagy inkább műanyagból, a klasszikusoktól az elegánson át minden hangulathoz ajánlunk terméket. Akadnak panelek több fejes lámpatesttel, vagy éppen aprólékosan kivitelezett csillárok, lekerekített, íves kialakítású vagy éppen futurisztikus és szögletes formák. Ugyanakkor nem csak a mennyezeti világítás alkalmas a konyha stílusának bemutatására. A LED szalagok napjainkban divatos, ugyanakkor praktikus megoldást is jelentenek egy egy terület kiemelésére. Emellett egy szép konyhabútort alulról megvilágítva kellően hangsúlyoz egy jól megválasztott LED csík. Ráadásul ez a technológia nem jelenti, hogy a díszvilágítás oltárán súlyos összegeket kéne havonta áldoznunk és nem is lesz rá szükség, hogy a rafináltan bújtatott fényforrásokat gyakran cseréljük. Utólagos beszerelés és áramellátás is viszonylag egyszerűen de mégis ízlésesen kivitelezhető termékeinkkel!