Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED panel

Gyártó cikkszám: ZD3222
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
2.044 Ft
Gyártó cikkszám: ZD1312
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
2.093 Ft
Gyártó cikkszám: ZD3121
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
1.672 Ft
Gyártó cikkszám: ZD6212
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
2.130 Ft
Gyártó cikkszám: ZR5421
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
13.609 Ft
Gyártó cikkszám: ZD3570
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
560 Ft
Gyártó cikkszám: ZR7412.5
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
8.037 Ft
Gyártó cikkszám: ZR1432
Átmeneti készlethiány
17.324 Ft
Gyártó cikkszám: ZD1322
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
3.579 Ft
Gyártó cikkszám: ZD6102
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
1.484 Ft
Gyártó cikkszám: ZR9034
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
4.941 Ft
Gyártó cikkszám: ZD3142
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
1.055 Ft

LED panel

A LED panel olyan ultravékony lámpatest, amit eredetileg arra terveztek, hogy beépített fényforrásként kazettás álmennyezetbe süllyesszék. Emellett azonban számos más módon is megoldható a függesztésük, elterjedését sokoldalú felhasználása mellett a modern kivitelezésnek és a LED izzók általánosan előnyös tulajdonságainak köszönheti. Ezek már eleve a lámpaházba integrálva kifejezetten energiatakarékos működést eredményeznek.

Hagyományos izzós spotoknak vagy fénycsöves megoldásoknak lehetnek mutatós helyettesítői. Akad köztük számos sík forma a négyzettől a körig, a homogén előlapok pedig gondoskodnak róla, hogy a fényük ne okozzon káprázást. Gyakran alkalmazzák őket irodaházakban, üzlethelyiségekbe, de a LED panel fürdőszobába is előnyös választás.

Kapható fehér fénnyel több színhőmérsékletben, színváltós RGB változatban 6 wattól akár 24 wattig. Kínálatunkban akad LED panel dimmelhető kivitelezésben is, így a fényerő szabályozásról sem kell lemondania.

Beépíthető LED panel

A süllyeszthető modelleket általában gipszkartonba vagy álmennyezetbe építik be. Ilyenkor kerül előtérbe a LED panel helytakarékossága, lapos kivitelezésének köszönhetően olyan esetekben is praktikus megoldás, ahol szűk hellyel gazdálkodhatunk csak a gipszkarton felett.

Falon vagy mennyezeten kívüli LED panel

Elhelyezését tekintve általában a LED panel mennyezeti lámpa, de a falon kívüli LED előnye, hogy oldalfalra is felszerelhető. A LED panel falon kívüli kialakításának további hasznos tulajdonsága, hogy a dizájnnal többet kísérletezhetünk, függesztését divatos kiegészítőkkel változatos formában valósíthatjuk meg. Több LED panel kapható kerettel is, így a függesztés helyett egy egyszerű keretet kapunk, amivel a falra vagy a mennyezetre tudjuk erősíteni a lámpát. Ilyen esetekben közvetlenül a fal vagy mennyezet síkjától néhány centiméterre illeszkedik a panel. Ha függeszték alkalmazása mellett döntünk, akkor egy iparibb megjelenést kapunk és mi dönthetjük el, hogy a plafon síkjától milyen messzire szeretnénk leengedni a panelt. Ez utóbbi főleg nagy belmagasságú helységek esetében jöhet jól, vagy ahol olyan födém van, amit nehéz megfúrni és már annak is örülünk, ha egy biztos rögzítési pontot tudunk biztosítani. A modern és erős fényről ilyen extrém esetekben sem kell tehát lemondanunk!

A LED panelek súlya igen kicsi, csupán néhány kilogrammot nyomnak még a legnagyobb panelek is! Biztonságos és erős fényt biztosítanak zárt, ablaktalan helységekben is!