Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Alumínium Profil

Alumínium profil

Az álmennyezet elemek és díszlécek mellett az aluminium profil az egyik legszélesebb körben alkalmazott termék rejtett világítás kialakításához. Különböző keresztmetszetű alumínium profil idomok segítségével kifejezetten elegáns megoldásokkal alakíthatjuk ki a kívánt eredményt. Megjelenése esztétikus, ráadásul jelentős hűtőfelületet is biztosít a benne elvezetett eltérő teljesítményű világítótesteknek.

Alu profil fedőink közt akad hajlítható és általában több változatban kaphatók: matt, félmatt illetve áttetsző verzióban. Ehhez stopper végzáró, felfogató is elérhető, de kínálatunkban akad sarokprofil, lépésálló és padlóba süllyeszthető elem, csatlakozó és különféle fedlapok. A leggyakrabban alkalmazott az aluminium u profil, de népszerű még az alumínium c profil is.

Alumínium LED profil

A világítástechnikában alkalmazott alumínium profilok LED szalagok elhelyezését szolgálják. Számos megoldást kínálnak, amelyekre egy díszléc takarás nem minden esetben alkalmas.

A süllyesztett LED profil például ízléses megoldás lehet a LED csíkot úgy beépíteni, hogy ne törje meg a felület síkját. Attól függően, hogy milyen fedővel látjuk el, a LED szalag sín opálos fénnyel szolgáltat alapvilágítást, vagy irányított fényként ad helyi világítást. Egy bemarható ledprofil például kiváló világítást ad a konyhapultra, de akad elem, ami gipszkartonba süllyeszthető.

Az élek ízléses eldolgozására kínálatunkban számos LED profil sarokelem található különböző dőlésszögekben. Ezekhez természetesen fedő ugyanolyan választékban kapható, így a LED profil sarok mentén is tervezhető megszakítás nélkül.

Az elemek beszereléséhez szükséges LED profil rögzítő, végzáró illetve stopper elemeket szintén megtalálja kínálatunkban.