Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékek

Kütyük kategóriában olyan termékeinket találja, melyek szorosan a világítástechnikához, annak beüzemeléséhez ugyan nem tartoznak, mégis kiegészítik az általuk nyújtotta kényelmet. Praktikusak, komfortot hoznak a mindennapokba, de alkalmasint spórolhatunk is velük, és a technika szerelmesei is örömüket lelik majd ilyen kellékekben.

Amikor új fényforrásokat szerelünk fel, gyakran felújítás keretén belül tesszük, amihez a lámpák, izzók és villanyszerelés világától kissé távolabb álló termékekre is szükségünk van. Szeretnénk mozgásérzékelővel kiegészíteni az elektronikát, netán biztonsági rendszert felépíteni otthonunkban.

Hasonló eszközök a mindennapjaink kényelmét is még teljesebbé tehetik. Egy időjárás állomás, vagy egy konyhai időzítő nem jelent nagy kiadást, ellenben egyszerűbbé teszik a sütést, főzést, az ébredést és kora reggel előre megtervezni a napot: vigyünk-e esernyőt ma, vagy sem?

Bizonyos szabadidős tevékenységekhez is jól jönnek néha praktikus eszközök, de a ház körül is elkél egy egy elemlámpa, néha egy reflektor vagy elemtöltő. Arról nem is beszélve, hogy soha nem lehet elég hosszabbítónk otthon, és a távirányító is sok háztartásban fogyóeszköz.

Ha nagyobb felújításba vágtuk a fejszét, netán építkezünk vagy fűtést korszerűsítünk, biztos hogy szükségünk lesz termosztátra. Ezekből is több fajta megoldással igyekszünk segíteni Önöket!