Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek 

 

Minden weboldalunkon forgalmazott termékre 14 napos indoklás nélküli visszavásárlási garanciát vállalunk, valamint minden terméknél feltüntetésre kerül a hozzá kapcsolódó garanciaidő is.

Nálunk forgalmazott termékek magas minőségűek, kipróbált, tesztelt, engedéllyel rendelkező termékek! Saját márkanév alatt forgalmazott "Conlight" termékek minden tekintetben felveszik a nagy gyártókkal is a versenyt! Alábbi táblázatot a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság készítette:   

 

A teszt eredményei egyértelműen igazolják a LED fényforrások hatékonyabb energia felhasználását. A gyártók által megadott névleges élettartam a LED-es fényforrások esetében átlagosan háromszor nagyobb mint a hagyományos izzók esetében. Ezek alapján tehát egy darab LED-es fényforrás élettartama alatt három darab kompakt fénycsövet kellene megvenni, mindemellett 45 %-os energia megtakarítást érhetünk el a LED-es fényforrásra való váltással.

A vizsgálat eredményéről az RTL Klub Híradója is beszámolt  http://www.nfh.hu/node/8461 

A teszt eredményéből egyértelműen kiderül, hogy a 6W-os Filament LED izzónk a vizsgált fényforrások közül a legjobbnak minősült! 

Termékeink meghibásodása igen ritka, de ha mégis előfordulna, a termékre vonatkozó garancia érvényességi ideje alatti nem vizsgáljuk a meghibásodás okát, forrását, hanem azonnal cseréljük a hibás terméket!

A garancia érvényesítéséhez szükséges a termékhez kapott számla, a termék doboza, és a szakember által történt beszerelést igazoló nyilatkozat! Amennyiben a beszerelés nem igényel szakembert, például egy izzó esetében, természetesen ez utóbbit nem kérjük!

Figyelem! A villanyszerelési munkákat mindig bízza megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberre! A villanyszerelés balesetveszélyes, ha nem megfelelő szaktudással kezd valaki hozzá!

 

Köszönjük, hogy minket választottál!

Conlight Kft