Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: Kezdőlap >

Lámpa

Lámpa

Lámpa kínálatunkban a hagyományos izzókkal, halogén illetve LED izzókkal működő termékeinket mutatjuk be. LED mennyezeti lámpa, és további, kifejezetten LED lámpa megoldásokat LED lámpa választékunkban talál.

Kínálatunk kategóriái

Lámpáinkat felhasználásuk szerint rendszereztük. Mennyezeti lámpa kínálatunktól az asztali lámpa választékon át a kültéri termékekig az adott kategóriában válogasson kedvére! Megtalálható nálunk a klasszikus lámpaernyős, de a dizájn, modern lámpák széles választékát is önök elé tárjuk. Kínálunk süllyesztett, falikarra szerelt, csilláros, avagy állólámpa megoldásokat. Igazodunk a legújabb trendekhez és stílusokhoz, hogy az otthonába illeszkedő legmegfelelőbb formát találja meg.

Vásárlási szempontok

Környezettudatos vásárlóink számos energia hatékony termék között válogathatnak, de a technika megszállottjai is találnak nálunk kreatív megoldásokat. Kínálunk mozgásérzékelős lámpákat, okos lámpát, illetve távszabályozós fényforrásokat is. Ezek a praktikus megoldások könnyítik a hétköznapokat, mindamellett a költséghatékonyságot sem kell elhanyagolnunk. Akár helyi világításra van szüksége, vagy csak szórt fényre a háttérben, a beépített spotlámpáktól a hangulatvilágításig mindent megtalál. A színes, változatos lámpaburák és színváltós lámpák feldobják az otthont, de természetesen a letisztult formák és tiszta hideg fények sem hiányozhatnak a készletünkből. Böngésszen kedvére, és ha már az elhelyezésen gondolkodik, tekintse meg praktikus Design megoldásainkat is, ahol komplett álmennyezet szigetekkel vagy díszlécekbe integrált LED szalagokkal dobhatja fel bármelyik szobáját!