Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Óra, időzítő

Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
9.894 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
7.418 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
855 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
2.341 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
3.827 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
2.465 Ft
Átmeneti készlethiány
3.159 Ft

Ébresztőóra

A reggeleinkhez hozzátartozik az ébresztés. Még olyankor is állítunk ébresztőt, ha rendre magunktól s felébredünk, akár biztonságérzetért, akár azért, hogy félkábán tudatosodjon bennünk: már idő van, kelni kell. A hagyományos ébresztőóra egy lábakon álló kerek ketyere két kis csengővel a tetején. Ezt a mára nosztalgikus eszközt már kevés háztartásban találjuk meg, legtöbb esetben a mobilunkat használjuk ébresztésre. Ennek azonban van némi hátránya, nem a legegészségesebb egész éjjel a fejünk mellett tartani a mobilkészüléket. Emellett egy hangos ébresztőóra kifejezetten dizájnos eleme lehet a hálónak. A modernebb darabok pedig már több funkcióval kombinálják az ébresztést, így igazán sokoldalú készüléket kapunk.

Rádióvezérelt ébresztőóra

A rádióvezérelt ébresztőórák egy atomidő sugárzó szinkronjeladóhoz csatlakoznak, mely Európában a németországi Mainflingenből szórja a jeleket. Ezek az órák egy másodperc per millió év pontossággal képesek meghatározni az időt megfelelő vételi körülmények mellett.

Konyhai időzítő óra

A hagyományos konyhai időmérő tojás még mechanikusan számolta vissza a beállított időt. A konyában ennek természetesen számos praktikus oka van, könnyebbség, ha nem kell folyton az órát lesnünk, mikor kell kivennünk a süteményt? A modern konyhai jelzőóra termékek már digitálisan mérik az időt, kijelzőjükön egyszerűen állíthatunk be bármilyen visszaszámlálást, sőt, némely modellek esetében egyszerre kettőt is. Emellett sok konyhai visszaszámláló óra a tartólábak mellett mágnessel is illeszthető például hűtőszekrényre.