Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ventilátorok

Rendelésre szállítás 3-5 nap
41.828 Ft
Gyártó cikkszám: C200
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
62.038 Ft
Gyártó cikkszám: C300
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
3.048 Ft
Gyártó cikkszám: ND15Z
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
2.638 Ft
Gyártó cikkszám: ND10Z
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
2.638 Ft
Gyártó cikkszám: ND12Z
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
1.478 Ft
Gyártó cikkszám: VR150
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
988 Ft
Gyártó cikkszám: VR100
Gyártó: Kanlux

Ventilátorok

Már néhány celsius fok eltérés is jelentős különbség lehet a komfortérzetünknek, pláne, ha koncentrálni, dolgozni szeretnénk. Úgy az otthonban, mint a munkakörnyezetünkben elengedhetetlen, hogy nem csak kellemes hőmérséklet, de oxigéndús, friss levegő és megfelelő páratartalom uralkodjon. A folytonos levegőcsere pedig nem minden helységben oldható meg könnyen. A ventilátorok ilyen esetekben tesznek nekünk jó szolgálatot.

A megfelelő kivitelezés és beszerelés érdekében honlapunkon forgalmazunk különféle légtechnikai kiegészítőket is, mint szellőző rácsok, szelepek vagy zsaluk.

Elszívó ventilátorok

A szellőző ventilátorok használata általában túlzottan párás helységekben előzi meg a penészesedést. Ugyanakkor olyan helységekben is hasznunkra lehet, ahol gyorsan, hatékonyan akarunk kiszellőztetni, de ablakok, ajtók nyitásával nem lehet hatékonyan, vagy nem szeretnénk megoldani a levegőcserét. Ez lehet a WC, a garázs, de akár a konyha is. Az elszívó ventilátorok előnye, hogy bármilyen időjárási körülmények közt is megfelelő légáramlatot biztosítanak és tetszés szerint tervezhetőek otthonunkba.

Csőventilátor

Ha ipari létesítményekről van szó, vagy olyan nagy igénybevételű létesítményekről, mint egy vendéglátóhely, iroda, vagy parkolóház, a lakossági használatú elszívó ventilátorokkal nem biztos, hogy sokra megyünk. A nagy légterek nagyobb teljesítményt kívánnak meg, melyekre az ipari csőventilátor jelentheti az ideális megoldást. Nem, hogy meghaladják a szellözö ventilátorok teljesítményét, bizonyos modellek akár enyhén poros levegő elszállítására is képesek.

Számos előnnyel bírnak ezek a készülékek:

  • gazdaságos működés, kisebb igénybevétel esetén kevesebb energiát is használnak
  • több fokozatú sebesség-beállítása révén az adott körülményekhez igazítható a működése
  • kivitelezésük felhasználásukhoz hasonlóan változatos, így mindenképpen megtalálhatja a legmegfelelőbbet

Kiválasztásukkor gondosan mérlegelni kell az óránkénti légcsere igényt, ez mutatja majd meg, mekkora teljesítményű eszközre van szükségünk. A levegő minősége sem mindegy, ha magas hőmérsékletű, a készülék hűtését kell megoldani. Ha porosodás várható, csak olyan modellt válasszunk, ahol a csőventilátor motorja a légáramon kívül található. Fontos mérlegelni még, hogy milyen gyakran fogjuk karbantartani, mennyire lesz könnyen hozzáférhető?

Az általunk forgalmazott ventilátorok több éven keresztül jó szolgálatot fognak nyújtani. Magas minőség és praktikum mellett esztétikailag is széles választékkal állunk rendelkezésükre. Az egyszínű hagyományos ventilátoroktól az Inox-os dizájn megoldásokig, vagy az ipari kinézetet biztosító rozsdamentes fém megjelenésig mindent megtalál oldalunkon!