Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

LED szalag szettek

Raktáron, szállítás 1-2 nap
5.779 Ft
Raktáron, szállítás 1-2 nap
3.462 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
5.518 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
5.836 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
5.306 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
8.230 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
5.306 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
2.664 Ft

LED szalag szettek

Sokan szeretnék házilag, saját kezűleg feldobni a lakásukat egyedi világítási megoldásokkal. Ezek néha egyszerűbbek, mint azt első gondolnánk. Szaktudás nélkül is megoldható például egy TV mögötti világítás, vagy ágy alatti éjszakai kísérő fény beszerelése. Ehhez nyújtanak komplex és egyszerű megoldásokat az általunk kínált LED szalag szettek. A csomagok tartalmaznak minden olyan szükséges eszközt, ami a beüzemeléshez szükségesek. A szetteket csak normál hálózati áramra kell kötni (220-240V) vagy a TV vagy egyéb technikai eszköz USB portjába kell dugni és máris világítanak! Itt szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy az általunk forgalmazott szalagokat tekercsben postázzuk. A tekercselt LED szalagokat használat előtt le kell venni a műanyag tekercsről, mivel feltekerve olyan mennyiségű hőt adnak le, mely hosszú távon károsítja a LED szalagot negatívan befolyásolja annak élettartamát!

Napjainkban a LED lámpatestek nem csak az ipari és üzleti életben használatosak! Már az otthon általános alapvilágítását vagy fókuszált fény, hangulat világítást is szolgáltatnak. A Fénycsíkok segítségével a lakás berendezésének látványos és igen rugalmasan felhasználható elemei lettek. A kínálatunkban található szettek mindent tartalmaznak, amely egy LED szalag vagy akár egy LED spotlámpa szett összeszereléséhez és beüzemeléséhez szükséges. Segítségükkel beltéri és kültéri szalagokat is felhasználhat, hogy otthonát szebbé tegye. Mindeközben a klasszikus LED izzó nyújtotta előnyökről sem kell lemondani.

A LED szettek használata

A LED szalagok ugyan úgy mint a normál LED szalagok a szettekben is tekercselve, öntapadós hátoldallal kerülnek forgalomba. Ez jelentősen megkönnyíti a használatukat, ugyanis a ragasztót védő papír csík eltávolítása után a szalagok közvetlenül a kívánt felületre felragaszthatóak.

A LED szalagok szettekben DC csatlakozó aljazattal vannak ellátva, így a csomagban lévő tápegységhez könnyen lehet csatlakoztatni. Forgalmazunk USB aljzatokat is, melyekkel számítógép, TV, vagy egyéb technikai eszközbe dugva lokális fényt tudunk előállítani.

Hol használjuk?

Szeretnénk néhány jól használható tippet adni a szettek, vagy általában a LED szalagok használatára. 

A klasszikus megoldás amiről már volt szó a TV mögötti fal világítás. Ennek értelme, hogy a TV készülékből érkező fény fárasztja a szemet. Ha növeljük a TV körüli fény nagyságát az egyfelől az egész szobát elárasztja fénnyel, másfelől csökkenti a TV hangsúlyos fényerejét ezzel kímélve a szemünket. A megvilágított falról visszaverődő fény általában meleg fehér vagy színes (RGB LED) szokott lenni.

Ugyan ilyen kellemes megoldás íróasztal fókuszált megvilágítása, vagy asztal alatti szórt fény előállítása. Többen használják a hálószobában ágy alatti rejtett világításként is, ami a lefekvéshez készülődő számára nyújt egy megnyugtató, de mégis határozott padló világítást.

Közkedvelt megoldás a lépcsőfordulók, lépcső feljáratok, korlátok aljának megvilágítására használni. Ezekben az esetekben is inkább egy kellemes kísérő fényt szeretnénk, sem mint egy erős fényt, ami a szemünkbe érkezik. A LED szalag, vagy LED csík ilyenkor optimális, rendkívül szép, hangulatos, ízléses és kreatív megoldás is egyben.

A hölgyek sminkeléshez tudják a legjobban a fókuszált fényt használni, így bár jól látják, hogy mit is csinálnak, mégsem kell minden lámpát a lakásban felkapcsolni!  Fürdőszobában, tükör fölé, köré helyezve tökéletes segítség a reggeli készülődésben.

Megfelelő körültekintéssel egyes modellek akár már akváriumban, medencében is alkalmazhatóak. Több olyan tulajdonságuk is biztosítja ezt, mint az hogy

• Energiafelhasználása alacsony

• Könnyen felszerelhető

• Működésükhöz biztonságos, alacsony feszültség elegendő

• Hosszú élettartama révén elhelyezése praktikus nehezen hozzáférhető helyeken is

• Széleskörű megoldásokra is alkalmas (beltéri LED szalag, kültéri LED szalag, hajlítható szalag, távirányítóval szabályozható színek, hideg, meleg, nappali fény árnyalatok stb.)