Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Gyerekszoba világítás

Beszállítótól szállítás 7-10 nap
21.181 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
41.471 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
16.585 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
1.785 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
1.385 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
20.981 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
17.685 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
2.285 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
1.985 Ft

Gyerekszoba világítás

A gyerekszoba világítását nem csak az különbözteti meg az otthon többi terétől, hogy minden színes és figurás benne. A gyermek életkorától függően további olyan szempontokat érdemes szem előtt tartani, amik kímélik a szemét, biztonságosak és nekünk is megkönnyítik az életünket.

Világítás kisgyermekkorban..

Csecsemőkorban, és nehezen alvó gyermekeknél például praktikus az éjszakai fény. A gyerekszoba éjszakai világítás csak egy lágy fény, ami nem zavarja meg az alvást, de álomból felriadva nekik nyugalmat ad, nekünk pedig lehetővé teszi, hogy rájuk nézzünk, anélkül, hogy az erős fény hatására felébredjenek. Amikor már kúszik mászik, mindent meg akar fogni, felhúzódzkodik rajta, szájába vesz és lever. Bizony, a lámpát is. Éppen ezért a lámpa gyerekszobába való, ha nem törékeny, és kellően szigetelt. Általában fa vagy műanyag borítással teszik ezt lehetővé, ahol a kábel, ne adj Isten elem mélyen beépítve nem hozzáférhető egy kisgyermek számára. Amellett, hogy biztonságos, fontos, hogy a megfelelő teret világítsa be. Ebben az életszakaszban, de még egy jó ideig a gyerek játszótere a padló. Ha a mennyezeti lámpa az egyetlen fényforrás, nem sokat fog látni, alkalmasint árnyékol is magának. Érdemes úgy megválasztani a lámpatestek elhelyezését, hogy a megvilágítás ezen a szinten is kellően erős maradjon.

..és, ha már nagyobbak

A gyerek élettere egy idő után átkerül az íróasztalra, illetve az ágyra. Emellett már elég idős ahhoz, hogy maga válassza ki a lámpáit is. Gyorsan cseperedik, és nem csak a cipőjét növi ki, hanem azt a baba kék fiús mennyezeti lámpát is, amit anno mi választottunk. Természetesen szem előtt tartva a fenti szempontokat és a saját lehetőségeinket, de ebben a korban már magunkkal vihetjük lámpát vásárolni, vagy megmutathatjuk neki az online kínálatot is. Az íróasztal környéke és az ágy, ahol leckét fog írni, és olvasgat, szintén helyi világítást igényelnek. Ez akkor jó, ha nem vakít, és nem egy apró felületre fókuszál pontszerűen, hanem a teljes területet lefedi. Munka közben jó, ha jobbról érkezik a fény, ezt beállíthatjuk olyan szögben, hogy a monitort se vakítsa el. Semmilyen világítás nem válthatja ki azonban a természetes fényt, amennyire tudjuk, a szoba berendezésénél ezt próbáljuk kihasználni. Kínálatunkban számos márka megtalálható, köztük az Emos, a Kanlux gyereklámpa termékek. Akár focis asztali lámpa, akár pónilovas fali lámpa, kedvére böngészhet széles választékunkban!

Kreativitás...

A gyerekszoba világításának kialakítása során gondolhatunk egy merészet is, és lehetünk kreatívak is! Használhatunk LED szalagokat az ágy alatt, vagy a polcok körül. Tehetünk fel díszlécet rejtett világítással, vagy a monitor háta mögé egy fal világítást! A lehetőségeinknek csak a képzeletünk szab határt! A beltéri LED szalagok közül találunk olyanokat, melyek extra fényerővel napfény fehér színt tudnak biztosítani számunkra! Ez egy íróasztal polc alóli megvilágításával egy kellemes, nem sugárzó meleg, de mégis erős fényt adhat a leckék téli estéken való elkészítéséhez!