Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LED lámpatestek

Raktáron, szállítás 1-2 nap
6.458 Ft
Gyártó cikkszám: 7281
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
4.458 Ft
Gyártó cikkszám: 25781
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
4.168 Ft
Gyártó cikkszám: 25783
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
3.758 Ft
Gyártó cikkszám: 25780
Gyártó: Kanlux
Rendelésre szállítás 3-5 nap
6.458 Ft
Gyártó cikkszám: 7280
Gyártó: Kanlux

LED lámpatestek

A LED technológia számos előnyének köszönhetően egyre többen cserélik le hagyományos égőiket és váltanak végleg LED izzóra. A váltáskor azonban érdemes olyan lámpatestek vásárlását is fontolóra venni, melyek a hagyományos fényforrásokat vagy a LED izzókat teljes egészében mellőzik, és ehelyett komplex LED világítási megoldásokat alkalmaznak. Ezek a LED lámpatestek számos előnnyel bírnak egy szimpla izzócserével szemben.

A LED lámpatestek előnyei

  1. Hagyományos lámpák tervezésekor a foglalat és a fényforrás védelméhez kapcsolódóan számos megkötést kell figyelembe venni. Ez a LED lámpatest esetében cseppet sem korlátozza a tervezőt. Gondoljunk csak azokra a mutatós darabokra, melyek hajlított alumínium profilokba ágyazott LED szalagokkal teszik nem csak látványossá, de világossá is az adott helységet.
  2. A változatos és elképesztő dizájn megoldások mellett ezek a lámpák rendkívül kedvező fogyasztással bírnak. Egy LED panel képes akár három-öt hagyományos 100W-os izzó fényerejét is biztosítani, miközben hozzájuk képest a fogyasztása csak tizede vagy még kevesebb!
  3. Mindemellett a LED fényforrások élettartama akár 15.000 órától 35.000 óráig is terjedhet. Gondoljunk bele, ha napi öt órát égetjük ezeket a fényforrásokat, akkor is csak évi 1800 órát használtuk őket! Összességében tehát akár húsz évig is élvezhetjük ezeknek a gyönyörű lámpáknak a fényét, miközben energiát spórolunk mind magunknak, mind a környezetünknek!

LED panel

A tervezésbeli szabadságnak hála a mai mennyezeti lámpatestek közt számos dizájnos, modern LED mennyezeti lámpatest akad. A legismertebb képviselőik a LED panelek, melyek egy vékony keretet leszámítva teljes felületükön összefüggő egyenletes fényt bocsátanak ki. Ilyen világításokat gyakran alkalmaznak sötétebb helyeken, vagy olyan tágas terekben, mint az irodahelységek. De otthonunkban is jó szolgálatot tehetnek a folyosó, előszoba, gardrób megvilágításában, illetve olyan ablaktalan vagy kis ablakkal rendelkező helyen, ahol fontos kellő fényt kapnunk.

A LED lámpatestek közt találunk mennyezetbe süllyeszthetőt, de akadnak szabadon állóak is. Ezek már megjelenésükben és funkciójukban is jóval többet nyújtanak, mint a LED panelek. Akadnak színváltós vagy fényerő szabályozós megoldások, de távirányítós, sőt még ventilátoros típusok is!