Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üzletünk

A LEDGuru.hu webshopot CONLIGHT KFT. üzemelteti, a világítástechnika és LED-es fényforrások úttörő magyarországi forgalmazója

Kezdetek

Történetünk 2005-ben kezdődött, amikor a villamosság, világítástechnika berkeibe sodort a sors. Nagykereskedő importőr cégnél ismerkedve a szakmával, tapasztaltam a piac bőséges túlkínálatát. Meghallgatva a viszonteladók tapasztalatait, felismertem a rendkívül elterjedt halogén spot világítás energiatakarékos kiváltásában rejlő óriási lehetőségeket.

A LED hajnala

2004. körül már több importőr kínálatában szerepeltek hagyományos (max. 20-21 LED-es GU10-es) fényforrások. Ám csekély teljesítménye és minimális színválasztéka miatt (éves szinten alig 100-200 eladott darab) csak jelzőfénynek vagy irányfénynek vásárolták.

A Spot fővilágítás energiatakarékos kiváltására először a GU10-es kompakt fénycsöves termékeket kezdtek alkalmazni. 2005-től már 7W-os, 2006-tól 9 és 11W-os, majd 13W-os változatok is rendelkezésre álltak. Az általános spot világítás LED-esre cserélését 2005-től a 38 LED-es spotok tették lehetővé. Ekkor fogalmaztuk meg a „Jövő fényforrásai” szlogent is.

Viszlát halogén

Az első áttörést a halogén leváltásában a 2006. elején megjelent 48, majd 60 LED-es égők hozták. Ezek már megközelítették a 20-30W-os halogének fényét, így kompromisszum nélküli alternatívát jelentettek.

Ugyanekkor vezettük be a POWER, azaz a nagyteljesítményű LED-es fényforrásokat, amelyek fényerőben is megkérdőjelezhetetlenül legyőzték a halogéneket.

Saját márkanév alatt

2007-ben merült fel az igény egyedülállóan széles választékunk CONLIGHT márkanévvel való megjelölésére. A CONLIGHT Kft.-t megalapítva, elsősorban LED fényforrásokat importáló és forgalmazó cégként léptünk a világítástechnikai piacra. Ebben az évben megszaporodtak a hasonló profilú kisebb cégek és mára az óriás üzletláncok is tömegével árusítják azokat a termékeket, melyek számunkra már elavult technológiát jelentenek. Büszkék vagyunk arra, hogy saját márkanév alatt forgalmazott termékeink mára ismerté, megbecsültté és etalonná váltak a LED-es termékek piacán! A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által elvégzett összehasonlító tesztben a Conlight márka lett a legjobb a versenytársi összehasonlításban!

Lásd, fogd és vidd

2008-ban készült el egyedülálló bemutatótermünk. Itt lehetőség nyílt arra, hogy a nagyközönség számára akkor még szinte ismeretlen LED-es spot világítás, a LED-szalagos rejtett- és dekorációs világítás legmodernebb megoldásait megtapintható, kipróbálható módon bemutassuk és értékesítsük.

 

Reflektorfényben a CONLIGHT

Cégünk mára a LED-es világítástechnikai piac vezető szereplője lett; az ICON, Globo, Emos termékek importőre, márkaképviselete. Szerződött partnereink az ország egész területén megtalálhatók. Főbb termékeink: LED-es és halogén fényforrások, LED szalagok, tápegységek, fényerő szabályzók (dimmerek), RGB vezérlők, kompakt fénycsövek, LED-es alumínium profilok, flexibilis LED neonok, lámpatestek és egyéb kiegészítők. Minden ami világítástechnika, minden ami fényforrás, minden egy helyen!

Merre tartunk?

Célunk, hogy mindig a legmodernebb és leggazdaságosabb világítástechnikai és dekorációs termékeket kínáljuk. A CONLIGHT márkanév ésszerű megoldást, minőségi terméket jelent versenyképes áron.

Szerencsésnek vallom magam az engem körülvevő munkatársakért, továbbá a LED világítás nagy- és kiskereskedelmi piacán elért sikerekért és eredményekért. Hiszem, hogy találunk újabb ötleteket és újításokat, amelyekkel gazdaságosabbá, kényelmesebbé és esztétikusabbá tehetjük otthonainkat, intézményeinket és közterületeinket.

 

Töltösi Géza CONLIGHT Kft. 

ügyvezető igazgató