Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Állólámpa

Raktáron, szállítás 1-2 nap
62.390 Ft 57.999 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
15.185 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
26.771 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
31.771 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
21.681 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
53.271 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
15.585 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
31.271 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
17.385 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
62.289 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
14.785 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
43.771 Ft

Állólámpa

Mikor otthonunk berendezésére kerül a sor, napjainkra egyre inkább a dizájn és a praktikusság összhangja kerül előtérbe. Nem elég, ha a fényforrás szép és az sem, ha megfelelően szolgálja az igényeinket, a kettőre együtt van szükség. Emellett elvárás lehet még a gazdaságosság, vagy éppen a természetes kialakítás, hogy a stílus ne legyen olyan hivalkodó. Modern állólámpa kínálatunk ezeknek mind eleget tesz, megtalálja benne a hangsúlyos kialakítású és a környezetbe könnyen beolvadó darabokat. Ha állítható karokkal szeretné jobban befolyásolni a fény irányát, arra is akad nálunk megoldás. Ezek a lámpák kialakításuknál fogva igen domináns elemei is lehetnek a lakásnak, egy állólámpa búra vagy láb az otthon dekorációjába illeszkedve figyelmet von magára vagy megfelelő dizájn választással éppen beleolvad a környezetbe.

Állólámpa funkciók

Leggyakrabban a nappaliban helyezünk el állólámpát egy kanapé vagy fotel környékén. Ez szolgál afféle olvasósarokként, ahova egy jó könyvvel bekucorodva a közvetlen környezetet világítjuk meg. Az állólámpa azonban szolgálhat a lakás egy területének kiemelésére is. Ez lehet a dolgozósarok, vagy éppen a dohányzóasztal, ahol beszélgetünk a barátokkal, vendégekkel. Amikor kiválasztjuk, hogy milyen lámpát, hányat és hova szeretnénk elhelyezni, érdemes átgondolnunk a szokásainkat és ahhoz igazítani a kialakítást. Ugyanez igaz a funkciók kiválasztására is. Egy irányba szeretnénk fényt vetíteni, vagy több felé? Az állólámpák számos darabja több fejjel rendelkezik, de vannak egyetlen fejes darabok. Fontos, hogy pontosan tudjuk szabályozni a fény beesési szögét? Főleg gyerekeseknél merül fel, hogy a csöppségeknek kellemetlen lehet az a szög, ami a náluk kétszer magasabb felnőtteknek megfelel. Erre a kérdésre felel az állítható kar, amit tetszőleges szögben rögzíthetünk. A hangulattól vagy éppen egyéni ízlésünktől függően fontos lehet a fényerő is. A legtöbb állólámpa állítható fényerővel a lábazatba építi be a szabályozót, így le sem kell hajolnunk, ha ki-be kapcsolni, vagy erősíteni szeretnénk. Még ennél is kényelmesebb megoldást nyújt a távirányítós szabályozás vagy az okos világítás.

Gyakorta alkalmazzák az állólámpákat olyan kiegészítő fényforrásként, amit akkor használnak, ha a fő központi világítás túlságosan erős lenne és bántaná az ember szemét. Ilyen lehet egy beszélgetés, esti film nézés, vagy egy romantikus vacsora elköltése. Fényforrásból mindig legyen inkább több a lakásba és használjuk azokat ritkábban, mint kevesebb és mérgelődjünk ha valamit nem tudunk kellő képen vagy minőségben megvilágítani!

LED állólámpa

Napjainkban egyre divatosabbak a különböző LED izzók és LED lámpatestek. Természetesen dönthetünk úgy, hogy egy állólámpába LED izzót helyezünk, de a technológiai különbségek miatt jobban járunk, ha eleve olyan állólámpát veszünk, amit LED égőre terveztek. Oldalunkon LED-es állólámpákból sem szenvedünk hiányt. Ezek előnye, hogy gazdaságosabbak, környezetkímélőbbek és üzemidejük is sokkal tovább kitart. Kialakításukban odafigyeltek a tervezők, hogy a LED fókuszáltabban vetül, így szórt fény érdekében gyakori megoldás az opálos állólámpa búra, vagy a LED állólámpa olvasókarral, amit könnyen irányíthatunk. A LED állólámpa termékek közt természetesen ugyanúgy találunk termékeket, ahol szabályozható a fényerő. Akár LED álló olvasólámpa vagy a nappaliba illeszkedő, klasszikus állólámpa, kínálatunkban széles választékot talál!