Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Asztali lámpa

Raktáron, szállítás 1-2 nap
18.290 Ft 15.199 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
15.485 Ft
Beszállítótól szállítás 7-10 nap
5.285 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
3.332 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
5.561 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
2.228 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
6.438 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
4.570 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
4.941 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
10.141 Ft
Beszállítónál, szállítás 4-5 nap
5.561 Ft

Asztali lámpa

Otthonunk berendezésében fontos a helyi megvilágítás. Különösen igaz ez olyan háztartásokra, ahol valaki otthonról dolgozik, netán a család fiatalabb tagjai csinálják nap, mint nap a leckét. Dominánsabb helyi világításra általában olvasáshoz van szükségünk, vagy az íróasztalnál, esetleg az éjjeli szekrény mellett az ágyban. Ilyen esetekben érdemes asztali lámpa elhelyezésével megoldani a világítást. Ezeknek a lámpáknak előnye, hogy nem kell hozzá a vezetékekkel bajlódni, az áramellátás diszkréten megoldható egy közeli konnektorból. Akkor is praktikusak, ha netán albérletben vagyunk, esetleg bármi más okból a falat nem akarjuk felsérteni és a fali lámpa felszerelése nem megoldható. Ha még a konnektortól ideáig húzódó kábeltől is ódzkodunk, választhatunk az elemes asztali lámpa modellekből. Emellett a technika megszállottjainak ajánljuk figyelmébe a távirányítós asztali lámpa, illetve okos világítás kínálatunkat.

Asztali lámpa gyerekeknek

Gyermekeink egészséges fejlődése alapvető szempont az otthon kialakításában. Sokszor hangzik el a felszólítás, „ne rontsd a szemed”, mikor rajtakapjuk, hogy sötétben olvas. Ám ez a szem védelem nemcsak a világítás meglétében, de minőségében is megnyilvánulhat. Számos design asztali lámpa létezik vicces figurákkal, élénk színekkel, ami küllemre jól illeszkedik a gyerekszobába. Emellett azonban fontos, hogy a lámpa fénye ne vibráljon és kellemes legyen a szemnek. A lakás más tereiben is fontos szempont, de a gyerekszoba berendezésénél különösen érdemes figyelmet fordítani a világítótestek fényére. Beépített izzós LED lámpatestek esetén a kialakításba már figyelembe veszik a LED világítótestek egyedi jellemzőit is, így érdemesebb ezek között válogatni.

Az íróasztali megvilágítás másik nagy előnye a LED fényforrások alkalmazásakor, hogy a LED izzók által kibocsátott hő elenyésző a hagyományos izzók hőkibocsátáshoz képest! Ez egyenesen arányos a fogyasztásukkal is, hiszen egy LED izzó csak tized vagy huszad részét fogyasztja mint egy hagyományos izzó, miközben a fényerő megegyezik izzószálas társaiéval! A fény hideg, meleg vagy neutrális színe pedig a felhasználási területhez tökéletesen tud alkalmazkodni.

Asztali lámpa LED megoldásokkal

A legtöbb modern asztali lámpa már az emlegetett LED izzóra lett kialakítva. Ez azt jelenti, hogy a diódákból áramló kifejezetten erős fényt megszűrik, vagy más felületekről visszaverődve alkalmazzák. Sok esetben jellemző a fényerő, sőt színárnyalat szabályozhatósága is. A LED asztali lámpák alkalmasak hideg fény alkalmazására is, ami Európában elsőre idegen érzés, de Japánban például előszeretettel alkalmazott megoldás kellemes kékes árnyalata miatt. Összességben a LED izzók előnyei, mint a környezetbarát és pénztárcakímélő működés, illetve a hosszú várható élettartam, akkor aknázhatóak ki leginkább kompromisszumok nélkül, ha már eleve LED-re tervezett lámpatestekben gondolkodunk. Kínálatunkban a klasszikus és modern technikák is megtalálhatók, emellett gazdag választékunk bővelkedik az elegánstól a letisztultig számos kialakítású asztali lámpával.

Sok asztali lámpánk egy-egy lámpacsalád eleme, így tökéletes harmóniában vannak mennyezeti, fali vagy álló lámpa családtagjaikkal! Megkönnyítve a mi életünket is, hogy egymáshoz passzoló berendezési tárgyakkal világítsuk meg a tereinket!