Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Budapesten két bemutatóteremmel várjuk az érdeklődőket

Budapesten két bemutatóteremmel várjuk az érdeklődőket

Budapesten 14 éve két bemutatóteremmel várjuk a LED világítás és egyedi világítástechnikai megoldások után érdeklődőket.

Bemutató termeink

Első üzletünket a Budapest IX. kerület Balázs Béla utca 29 szám alatt nyitottuk meg 2007-ben, majd hamarosan utána a XIII. kerület Cézárházi üzletünket is. Mindkét bemutatóterem igényes egyedi kialakítással, az általunk forgalmazott termékek minél szélesebb körű bemutatására lett kialakítva.

Az idő előre haladtával és a beszállítói partnerek növekedésével folyamatosan bővítenünk kellett árukínálatunkat, így ma már az online rendelhető termékek csak kis száma érhető el üzleteinkben azonnal raktárkészletről. Ezért mindenkit arra bátorítunk, hogy webshopunk használatával biztosítsa saját maga számára a biztos termék rendelkezésre állást, hiszen üzletünkben díjmentesen át tudja venni a megrendelt termékeket.

Történetünk

Büszkék vagyunk arra, hogy a Conlight kft honosította meg Magyarországon a LED technológiát. Olyannyira úttörőnek számítottunk az induláskor, hogy konkurencia híján először nagykereskedelmi üzletágunk fejlődött ki. Mi több, a LED szó köztudatba való bekerüléséért is elsők között dolgoztunk!

Videónk

Hitvallásunk

Kezdetektől törekszünk arra, hogy csak Prémium minőségű, kipróbált, megbízható termékeket forgalmazzunk! Ez a hitvallás megjelenik partnereink kiválasztásánál, de a vállalt garanciális jótállásban is. Mi voltunk az elsők, akik LED-es termékeikre két év cseregaranciát adtunk! Ma már több termékünk esetében ez három évre is kibővült! Azért, hogy a legjobb minőséget tudjuk nyújtani, közvetlenül Kínába utaztunk, és közös fejlesztések révén 2007-től Conlight márkanév alatt hozzuk forgalomba prémium termékeinket: tápegységeket, izzókat, LED-szalagokat. Technológiai főlényünket jól szemlélteti, hogy a mai napig mi rendelkezünk az egyetlen, valójában 360 fokban világító full Moon izzóval a LED-es fényforrások piacán!

Energiatakarékosság

Azon túl, hogy technológiai újítások, igényes és látványos megoldásokat lehet a LED-el elérni, nem szabad szó nélkül hagyni a benne rejlő energia hatékonyságot sem! Hozzávetőlegesen tized akkor energiafogyasztás és sokszoros élettartam jellemzi a hagyományos fényforrásokkal összehasonlítva termékeinket! 

Váltson LED-re! Váltson Conlight termékekre!

Köszönjük!