Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Digitális forrasztópáka állomás - LCD kijelzővel, pákaheggyel, ónnal és szivaccsal - 230 V

Ár:
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Elérhetőség: Rendelésre szállítás 3-5 nap
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Cikkszám: 28006
Gyártó: Fahrenheit
Digitális forrasztópáka állomás - LCD kijelzővel, pákaheggyel, ónnal és szivaccsal - 230 V

 

 

 

Leírás és Paraméterek

A Fahrenheit legújabb forrasztóállomásával könnyen és hatékonyan forraszthat elektronikai alkatrészeket. A kompakt méretének köszönhetően nem foglal sok helyet az asztalon, mégis rendelkezik minden olyan funkcióval amire szüksége lehet. A készülék tetején található nagyméretű, felhajtható LCD kijelzőn nyomonkövethető a pákahegy pillanatnyi- és célhőmérséklete, valamint aktuális teljesítménye is. A kijelző alatt található gombokkal nagy tartományban, precízen beállíthatja az Önnek szükséges hőmérsékletet. A legnépszerűbb forrasztási hőmérsékletek a gyors kezelés érdekében dedikált gombokat kaptak (200-300-400°C). A hőmérséklet szintek 10°C-os lépcsőben állíthatóak. A pákatartó és a páka hosszú kábele garantálja a kényelmes munkavégzést. A forrasztóállomásba épített óntartónak, szivacstartónak és tartalék pákahegynek köszönhetően pedig mindig kéznél lehet a szükséges segédanyag, tartozék.

  • Nagyméretű, felhajtható LCD kijelző
  • Precíz, digitális hőmérséklet beállítás
  • Bekapcsolás utána automatikus felfűtés 200°C-ra
  • Forrasztópáka (48 W) szilikonvezetékkel és fix csatlakozással
  • Masszív, erős felépítés
  • Robosztus, külső pákatartó
  • Beépített óntartó
  • Szivacstartó
  • Használható hagyományos és ólommentes forrasztóónokkal is
  • Tartozékok: szivacs, hegyes és lapos pákahegy, két méretben forrasztóón

Hőmérséklet tartomány: 200 - 450 °C
Teljesítmény: 48 W
Tápellátás, feszültség: 230 V AC, 50 - 60 Hz
Üzemi hőmérséklet: 0 - 40 °C
Forrasztóhegy átmérő: 1 mm
Lapos pákahegy méret: 5 x 1,3 mm
Tartozék ón: 1 mm - 10 g
1,5 mm - 10 g
Állomás mérete: 158 x 120 x 75 mm
Páka mérete: 225 x 36 x 31 mm
Pákatartó mérete: 140 x 65 x 105 mm
Szivacs mérete (szárazon): 40 x 20 x 3 mm
Tápkábel hossza: 210 cm - 3 x 0,5 mm²
Páka kábelének hossza: 100 cm - 5 x 0,5 mm²
Szín: Piros - Fekete
Súlya: ~1060 g

Miért a LedGuru?

Garancia és Pénzvisszafizetés

Minőségi garanciális termékeinkre 1-3 év garanciát vállalunk termék típustól függően. A garancia érvényesítése sosem volt egyszerűbb vagy biztonságosabb, hiszen vállalkozásunk 2007 óta szolgálja ki vásárlóit. Minden általunk forgalmazott termékre 15 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

 

Megbízhatóság és Elérhetőség

100%-ban Magyar tulajdonú vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy ne csak online biztosítsuk a legjobb termékeket és árakat, hanem bemutatóteremmel is várjuk kedves érdeklődőinket. Két budapesti üzletünkben lehetőség van a megrendelt termékek átvételére, valamint bankkártyás fizetésre is.

 

Úttörő a LED technológiában

Tudta, hogy a LED termékek úttörője, első importőre LedGuru webshop üzemeltetője a Conlight kft volt? Tudta, hogy saját márkanév alatt forgalmazott Conlight LED-izzóink, LED-szalagjaink és tápegységeink a legmagasabb minőséget képviselik a piacon?

 

Minőségi termékek alacsony áron

Ehhez a magas minőségi elváráshoz, amit LED-es termékeink kapcsán elvárnak vásárlóink, csak olyan külső beszállítókat választunk partnerül, ahol a jó ár-érték arány mellett magas minőségű termékek, gyors kiszolgálás és folyamatos készletállomány is rendelkezésre áll. 

 

Szállítási és fizetési feltételek

Rendelje meg most termékünket és átvételkor bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet üzletünkben vagy az MPL futárnál. Ha nem szeretne átvételkor bajlódni a fizetéssel, vagy nem biztos, hogy személyesen tudja átvenni a terméket, válassza a CIB Bank által biztosított Online bankkártyás fizetési módunkat, vagy az előre utalást. Készleten lévő termékeinket 1-2 napon belül, beszállítótól érkező termékeinket maximum két hét alatt a kívánt helyre szállítjuk. A rendelés állapotáról, a termék pontos útjáról folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk!

Hasonló termékek