Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

HVG & Céginformáció.hu Ajánlott cég

HVG & Céginformáció.hu Ajánlott cég

Ajánlott cég lettünk!

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után létrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a Conlight Kft. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak. Így az  érem megjelenik a www.ceginformacio.hu cégkereső weboldal adatlapján!

Fontos leszögeznünk, hogy a bronz tanúsítvány ingyenes, sem most, sem később nem jár fizetési kötelezettséggel. Mivel nem megvásárolható minősítésről van szó, a partnerek számára is biztonságot jelent, hogy egy független minősítő rendszer alapján, a cég valós érdemei révén megszerzett elismerés.

A ceginformacio.hu cégkereső oldal napi látogatóinak a száma megközelíti a 60 000-et, több éves szakmai múlt és a HVG bizalma az, ami az üzletkötés megkönnyítésével vagy a szállítói bizalom megerősödésével járhat a tanúsítvány birtokosainak.

A minősítés feltételrendszere

Min alapul az ajánlott cég bronz tanúsítvány feltételeinek a kiválasztása? A Céginformáció.hu Kft több évtizede foglalkozik cégminősítéssel, ahol a cégek fizetésképtelenségének valószínűségét próbáljuk előrejelezni. Ehhez számos adat áll a rendelkezésre, mint például cégadatok, pénzügyi adatok, negatív/pozitív események. Többváltozós statisztikai módszerek segítségével vizsgáljuk az adatbázist és keressük azokat a tényezőket, amik abban játszanak szerepet, hogy egy cég csődeljárás vagy felszámolási eljárás alá kerül. A rendelkezésre álló adatok közül a legnagyobb hatása a negatív eseményeknek van, mint a bírósági és NAV-os végrehajtás, adószám felfüggesztés, az Áfa fizetés elmulasztása. A 2019-es év szeptember közepéig megindított 3950 felszámolási eljárásból 3775 cég esetében fellelhető az említett negatív események közül legalább egy. A bronz tanúsítvánnyal rendelkező cégek esetében tehát a bedőlés valószínűsége lényegesen alacsonyabb, mint az azzal nem rendelkező cégeknél.

A tanúsítvány megléte tehát azt jelenti, hogy lényegesen alacsonyabb annak a valószínűsége, hogy felszámolás alá kerüljön. Üzletkötés előtt ezért mindenkinek javasoljuk az adott cég cégminősítő riportjának beszerzését, amit a vizsgált cég adatlapján tehet meg.

Mikor jelenik meg egy cég mellett a tanúsítvány?

Amennyiben az elmúlt 3 évben a cég kapcsán nem jelent meg semmilyen negatív adat a cégközlönyben vagy NAV oldalán, a tanúsítvány látható a cég adatlapján.

Mikor tűnik el?

A tanúsítvány automatikusan eltűnik, ha valamilyen negatív esemény jelenik meg az említett 2 forrásban a cégről. A saját weboldalra kitett logó a ceginformacio.hu-n található céges adatlapra mutat, így egy kattintással ellenőrizhető, hogy a tanúsítvány valós e.

 

Céginformáció.hu Kft.

 

 

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány