Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Megbízható bolt

A LedGuru.hu elnyerte a Megbízható Bolt minősítést a vásárlást követő vevői értékelések alapján: 60 nap alatt legalább 60 vélemény érkezett, és a vélemények átlaga elérte vagy meghaladta a 4,6-t.
A "Megbízható Bolt Program" szolgáltatás a vásárlók érdekében készült, ösztönözve a webshopokat minél jobb minőségű szolgáltatás nyújtására. Célja, hogy az online boltok valódi vásárlói továbbíthassák véleményét a vásárlás előtt állók felé. A vásárlás után a felhasználó egy kérdőívet kap, amelyben értékelni tudja a bolt szolgáltatását.

A ledguru.hu teljes szakmai stábja hálás a tőlünk vásárlóknak azért, hogy vették a fáradtságot és az árukereső.hu által megküldött kérdőívet kitöltötték, ezzel értékelve weboldalunkat, termékeinket és szolgáltatásunkat is. Az építő jellegű kritikákat igyekszünk megfogadni, a tapasztalatokat beépíteni, hogy még jobban ki tudjuk elégíteni az Önök igényeit, és még jobb, még sikeresebb webáruházzá fejlődhessünk!

Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést is, a több száz 5 csillagos értékelést! Kollégáink rengeteg erőt merítenek ezekből, és minden nap azon dolgoznak, hogy ezt az elégedettséget fenntartva szolgáljanak ki minden egyes kedves vásárlót.

Bízunk benne, hogy nem csak egyszeri, de rendszeres vásárlóink között is tudhatjuk korábbi vevőinket. Ennek érdekében indítottuk el akció figyelő szolgáltatásunkat, hogy havi néhány alkalommal tájékoztassuk Önöket legjobb termékeinkről vagy kiemelkedő árengedményeinkről!

Köszönjük, hogy a LedGurut választották!