Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.607 Ft (1.266 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Szilikon nyújtólap - mérettáblázattal - 60 x 40 cm

Ár:
1.607 Ft (1.266 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Elérhetőség: Tartós készlethiány
Várható szállítás: 2025. március 04.
Cikkszám: 57520
Gyártó: Family
Szilikon nyújtólap - mérettáblázattal - 60 x 40 cm

 

 

 

Leírás és Paraméterek

Méretpontos nyújtást segítő skálázott szilikon lap, amely használatával gyorsan készíthet bármilyen tésztából kör, négyzet, téglalap alakú süteményt.
 

  • Széles körű felhasználás: pizzatészták, aprósütemények, mézeskalács, tortalap, fondant nyújtásához egyaránt alkalmazható
  • Kis helyen elfér: összehajtva vagy feltekerve a fiókban is elfér
  • Könnyen tisztítható: folyóvízzel vagy nedves ruhával könnyedén eltávolítható a maradék tészta
  • A nyújtólap oldalán található cm beosztás és a közepén elhelyezett körsablonok segítenek abban, hogy a megfelelő méretűre nyújtsa a tésztát

Használata:
  • A szilikon nyújtólapot az első használat előtt érdemes meleg mosogatószeres vízben elmosni
  • Használat előtt törölje szárazra
  • Tészta nyújtásánál liszttel, fondant vagy marcipán nyújtásnál pedig étkezési keményítővel érdemes megszórni
  • Használat közben ügyeljen arra, hogy éles fémtárgyat (pl. kést) ne használjon, mert könnyen elvágja a szilikon nyújtólapot
  • A nyújtólap hőálló szilikonból készült, ezért sütőlapként is használható 260°C-ig
 
Anyag: szilikon
Méret: 60 x 40 cm
Szín: Fekete / fehér

Garancia 1 év

Miért a LedGuru?

Garancia és Pénzvisszafizetés

Minőségi garanciális termékeinkre 1-3 év garanciát vállalunk termék típustól függően. A garancia érvényesítése sosem volt egyszerűbb vagy biztonságosabb, hiszen vállalkozásunk 2007 óta szolgálja ki vásárlóit. Minden általunk forgalmazott termékre 15 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

 

Megbízhatóság és Elérhetőség

100%-ban Magyar tulajdonú vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy ne csak online biztosítsuk a legjobb termékeket és árakat, hanem bemutatóteremmel is várjuk kedves érdeklődőinket. Két budapesti üzletünkben lehetőség van a megrendelt termékek átvételére, valamint bankkártyás fizetésre is.

 

Úttörő a LED technológiában

Tudta, hogy a LED termékek úttörője, első importőre LedGuru webshop üzemeltetője a Conlight kft volt? Tudta, hogy saját márkanév alatt forgalmazott Conlight LED-izzóink, LED-szalagjaink és tápegységeink a legmagasabb minőséget képviselik a piacon?

 

Minőségi termékek alacsony áron

Ehhez a magas minőségi elváráshoz, amit LED-es termékeink kapcsán elvárnak vásárlóink, csak olyan külső beszállítókat választunk partnerül, ahol a jó ár-érték arány mellett magas minőségű termékek, gyors kiszolgálás és folyamatos készletállomány is rendelkezésre áll. 

 

Szállítási és fizetési feltételek

Rendelje meg most termékünket és átvételkor bankkártyával vagy készpénzzel is fizethet üzletünkben vagy az MPL futárnál. Ha nem szeretne átvételkor bajlódni a fizetéssel, vagy nem biztos, hogy személyesen tudja átvenni a terméket, válassza a CIB Bank által biztosított Online bankkártyás fizetési módunkat, vagy az előre utalást. Készleten lévő termékeinket 1-2 napon belül, beszállítótól érkező termékeinket maximum két hét alatt a kívánt helyre szállítjuk. A rendelés állapotáról, a termék pontos útjáról folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk!

Hasonló termékek

1.575 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
1.553 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
1.694 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap
1.710 Ft
Rendelésre szállítás 3-5 nap